Βασίλης Κικίλιας: Οι πρώτες δηλώσεις του για την Τζένη Μπαλατσινού

«Εγώ θέλω να πιστεύω ότι μεταλλάσσεται και εξελίσσεται. Προφανώς ο ενθουσιασμός φεύγει, όπως φεύγει και το αρχικό φτερούγισμα.

Γνωρίζεις έναν άνθρωπο και τον αγαπάς, και ενδεχομένως αυτό εξελίσσεται και τον παντρεύεσαι. Μετά είναι ο πατέρας ή η μάνα των παιδιών σου και τον βλέπεις πάλι μέσα από άλλο πρίσμα. Υστέρα φεύγουν τα παιδιά, πάνε πανεπιστήμιο, φτιάχνουν τις ζωές τους και το ζευγάρι ξαναγίνεται δύο.

Ξαναβρίσκεται εκεί απ’ όπου ξεκίνησε. Τότε πάλι αναπτύσσονται νέα συναισθήματα. Είναι ένας ωραίος κύκλος αυτός, με την προϋπόθεση ότι έχεις τον άνθρωπό σου», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε ο Bασίλης Κικίλιας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα, κάτι που ως πολιτικός κάνει αρκετά σπάνια.

Παράλληλα, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε για την σχέση του  με τη Τζένη Μπαλατσινού αλλά προτίμησε να μην απαντήσει για την προσωπική του ζωή.

«Θέλω να σου πω ότι εκτιμώ το ενδιαφέρον όλων για τα προσωπικά του καθενός. Είναι ανθρώπινο. Αλλά εγώ διαχρονικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου και τον κανόνα αυτόν τον τηρώ και τώρα. Είπα και εξήγησα ότι είναι ωραίο να έχει κανείς ισορροπία στη ζωή, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τίποτα περισσότερο από αυτό, και άρα για τα προσωπικά μου θα μου επιτρέψεις να μην κάνω κανένα σχόλιο…», επεσήμανε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα