«Βασίλισσα» και στη Βαρκελώνη η Ρεάλ (1-3), αγκάλιασε τo ισπανικό σούπερ καπ

Εφιαλτικό ήταν το επίσημο ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, που γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» το βράδυ της Κυριακής στον πρώτο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης άνοιξαν το σκορ στο 50′ με αυτογκόλ του Πικέ ύστερα από συρτή σέντρα του Μαρσέλο, για να ισοφαρίσει για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Μέσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 77′, παράβαση που καταλογίστηκε για ανατροπή του Σουάρεζ από τον Νάβας, ανατροπή που δεν υπήρχε όμως.

Οι «μερένχες» δεν πτοήθηκαν και στο 80′ ο Ρονάλντο με υπέροχο σουτ στην αντεπίθεση έγραψε το 1-2, ωστόσο έβγαλε τη φανέλα του, είδε την κίτρινη κάρτα και δύο λεπτά αργότερα αντίκρισε και τη δεύτερη κίτρινη για θέατρο, για να αποβληθεί εντέλει.

Η Ρεάλ όμως ήταν καλύτερη και η υπεροχή της επιβραβεύθηκε με το γκολ του Ασένσιο στο 90′ και σε μία ακόμη αντεπίθεση, με τη ρεβάνς να διεξάγεται την προσεχή Τετάρτη (16/8) στο «Μπερναμπέου».

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Βιδάλ, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Ράκιτιτς (83′ Aλκάθερ), Μπουσκέτς, Ινιέστα (68′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι, Σουάρεζ, Ντεουλοφέου (59′ Σουάρεθ).

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (68′ Ασένσιο), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ (81′ Βάθκεθ), Μπενζεμά (58′ Ρονάλντο).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα