Βασσάρας μέχρι νεοτέρας!

 

Έπρεπε να τα βρούμε μόνοι μας, χωρίς τη FIFA και την UEFA, καθώς δεν προλάβαιναν να έρθουν οι εκπρόσωποί τους στην Ελλάδα για να γίνουν οι απαραίτητες «ζυμώσεις». Έτσι, οι κύριοι Γκιρτζίκης, Στράτος, Γκρούτσης και Σαραϊδάρης κάθισαν το πρωί της Δευτέρας και παρά τις διαφορές τους, κατέληξαν ότι ο τρίτος της… παρέας των αρχιδιαιτητών της νέας ΚΕΔ θα είναι προσωρινά – μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ – ο Κύρος Βασσάρας.

Στην πραγματικότητα, ο Βασσάρας θα έχει το ρόλο του επιδιαιτητή, δηλαδή θα είναι ο διαιτητής των διαιτητών! Όταν οι Γκρούτσης και Σαραϊδάρης θα βρίσκουν «τοίχο» κατά την προσπάθεια ορισμού διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών στα οκτώ ματς της Super League, ο Κύρος Βασσάρας θα γίνει τη λύση, σε μία προσπάθεια λειτουργίας της ΚΕΔ υπό το ισπανικό μοντέλο.

Τι θα γίνει, όμως, με τους διαιτητές τους οποίους δεν θέλουν οι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ να βρίσκονται στους πίνακες, τους οποίους όχι μόνο δε θέλουν να διαιτητεύουν παιχνίδια τους, αλλά να μην υφίστανται καν; Αυτό αναμένουμε να το δούμε. Λογικά, θα τεθούν στο περιθώριο μέχρι την 1η Οκτώβρη και στη συνέχεια, ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών, ή θα τεθούν εκτός πινάκων ή θα συνεχίσουν να διαιτητεύουν. Κάποια μέση λύση δεν φαίνεται να υπάρχει, αφού οι τρεις μεγάλες ΠΑΕ δεν πρόκειται να συνεχίσουν το πρωτάθλημα (ούτε να το αρχίσουν να συνεχίσουν να διαιτητεύουν), με την ΠΑΕ ΠΑΟ, μάλιστα, να αναφέρει ονομαστικά ποιους διαιτητές θέλει να δει να μπαίνουν στο περιθώριο (Παππάς, Βοσκάκης, Μάνταλος, Σπάθας και Αρετόπουλος).

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: «Το πρωτάθλημα αρχίζει κανονικά το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Μου μετέφερε ο κύριος Στράτος το αίτημα των ΠΑΕ στο να βρεθεί FIFA και UEFA στην Ελλάδα. Για μένα λέω ότι με αυτή τη λύση πλέον έχει λυθεί το πρόβλημα. Άλλωστε ο Κύρος Βασσάρας είναι μέλος της επιτροπής της UEFA. Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον κύριο Βασσάρα και ελπίζω οι ΠΑΕ να σταματήσουν τις ανακοινώσεις και να σταματήσουν να αμφισβητούν κάθε διαιτητή. Και η ίδια η FIFA και η UEFA το ζητάει αυτό. Και η NOVA τους τόνισε ότι το προϊόν δεν πρέπει να το πυροβολούν. Ελπίζω η καινούργια χρονιά να είναι μια καλή χρονιά και το ποδόσφαιρο να ανέβει επίπεδο. Όλοι μας έχουμε τη διάθεση να το υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα