«Βαυαρός» ο Αρτούρο Βιδάλ!

Ο Πεπ Γκουαδριόλα πέτυχε πάλι το θαύμα του… Ο Αρτούρο Βιδάλ ετοιμάζει τις βαλίτσες του προκειμένου να μετακομίσει από το Τορίνο και τη Γιουβέντους, στο Μόναχο και την Μπάγερν του Ισπανού τεχνικού!

Η είδηση έπεσε σαν «βόμβα» αργά το βράδυ της Τετάρτης (15/7) και εξαπλώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο δυναμικός μέσος έσπευσε να επιβεβαιώσει τις φήμες, ενημερώνοντας την οικογένειά του στη Χιλή, ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Για τον Χιλιανό υπήρχε έντονο ενδιαφέρον τόσο την Άρσεναλ όσο και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η Μπάγερν Μονάχου διέθετε ένα… υπερόπλο. Τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός είναι η αιτία που ο Βιδάλ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και στην Μπάγερν.

Ο Βιδάλ προορίζεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ με τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν και η Γιουβέντους δεν έχει πάρει θέση, φαίνεται πως θα είναι ικανοποιημένη αν της καταβληθεί ένα ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα