Βγήκε το διαζύγιο Παπαδόπουλου-Τσιλύρα: Τι διατροφή θα της δίνει

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα έβαλαν τέλος στον γάμο τους μετά από 25 χρόνια.

Το δικαστήριο ήταν εκείνο που έκρινε την διατροφή που θα πάρει η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και παρουσιαστή, αλλά και το πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, η Αθηνά Τσιλύρα θα παίρνει κάθε μήνα ένα ποσό για διατροφή, το οποίο δεν είναι μικρό. «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό το» εξήγησε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αποκτήσει και μεγάλη ακίνητη περιουσία και το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο. Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του, αφού του έκανε το μεγαλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από τον γιο τους.

Τόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος όσο και η Αθηνά Τσιλύρα ήθελαν το διαζύγιο να είναι συναινετικό, αφού δεν επιθυμούσαν να έχουν εντάσεις και προστριβές. «Το τελευταίο που ήθελαν ήταν να μαλώσουν για τα περιουσιακά τους στοιχεία, γι’ αυτό και ότι έγινε ήταν σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης» κατέληξε ο ίδιος άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα