«Βγες και πες την αλήθεια!»

Πριν λίγες μέρες ήταν ο Ρομάριο, την προηγούμενη εβδομάδα ο Μαραντόνα και τώρα ήρθε η σειρά του άλλου… Διόσκουρου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, του Πελέ!

Ο Βραζιλιάνος κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών  -σύμφωνα με την γνώμη των παλαιότερων- αναφέρθηκε κι αυτός στον Σεπ Μπλάτερ, χωρίς να μιλήσει άσχημα για τον Ελβετό παράγοντα, αλλά κατηγορώντας τον ευθέως ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και ότι θα πρέπει άμεσα να βγει προς τα έξω και να πει την αλήθεια!

Ο Βραζιλιάνος που κατέχει το αξίωμα του σύμβουλου της FIFA, έχει να μιλήσει χρόνια με τον Μπλάτερ όπως ο ίδιος είπε και δήλωσε επίσης πως το σκάνδαλο που ξέσπασε με τα δεκάδες μέλη της Ομοσπονδίας τον άφησε έκπληκτο. Προφανώς δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν, αφού ο ρόλος του είναι περισσότερο συμβολικός στη FIFA, ωστόσο ο λόγος του έχει το ειδικό βάρος λόγω του ονόματός του και όσο να’ ναι από τη στιγμή που εκφράστηκε κατ΄ αυτόν τον τρόπο, έχει τη σημασία του, ιδίως από τη στιγμή που οι δύο άνδρες διατηρούσαν ανέκαθεν καλές σχέσεις, όπως προδίδει και η παλαιότερη φωτογραφία τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα