Βεργέτης: «Να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία»

Χαμηλούς τόνους, παρά τις ευρωπαϊκές επιτυχίες επιθυμεί να κρατήσει ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM για το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στην Μπεσίκτας.

Ο προπονητής της αρκαδικής ομάδας στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε ευκαιρίες και πιο πριν, αλλά το γκολ ήρθε στο τέλος. Ίσως να ήταν και καλύτερα για εμάς που εξελίχθηκε έτσι ο αγώνας. Η Μπεσίκτας δυσκόλεψε πολύ την Άρσεναλ, αλλά πλέον είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα έπαιζε πιο πίσω και θα περίμενε τον αντίπαλο. Αυτό λέω και στους παίκτες μου, ότι πρέπει να έχουμε πρώτα από όλα καλή αμυντική λειτουργία και από εκεί και πέρα να κοιτάμε να βγαίνουμε σωστά στην επίθεση.

Η απουσία του Πάμπλο Ντε Μπλάσις είναι μεγάλη, αλλά δεν πρέπει μια ομάδα να στηρίζεται τόσο πολύ σε έναν παίκτη, όποια και να είναι η ομάδα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός, λόγω του καιρού, όμως δεν δυσκόλεψε μόνο εμάς, αλλά και τον αντίπαλο. Είμαστε υποχρεωμένοι στους προέδρους και στον κόσμο μας να παίξουμε καλά και να κοντράρουμε την Παρτιζάν, όπως κάναμε και με τους άλλους αντιπάλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα