Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: Μυστικός γάμος made in USA (Αποκλειστικό)

 

Για μία νέα αρχή έφυγαν στην Αμερική πριν από μερικούς μήνες και όπως φαίνεται την έκαναν σε όλα τα επίπεδα, επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι της «Μουρμούρας» που άφησε τη σειρά στο pick up της, επιθυμώντας να ανοίξει τα φτερά του για μία διεθνή καριέρα, ξαφνιάζοντας ακόμα και τους φίλους τους με την απόφασή τους να φύγουν μόνιμα από την Ελλάδα, τους επιφύλασσε ακόμη μία μεγάλη έκπληξη.

Αν και στην αρχή της μετανάστευσής τους τα βρήκαν λίγο δύσκολα, κατάφεραν γρήγορα να προσαρμόσουν τη ζωή τους σε νέα δεδομένα. Μετά από 6 μήνες παραμονής τους στην Αμερική, όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον σωστό (και ανοδικό) δρόμο. Το ζευγάρι ανανέωσε τη βίζα του για τα επόμενα τρία χρόνια, μετακόμισε σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι στην Καλιφόρνια, ενώ ο Πάνος έκλεισε και την πρώτη του δουλειά, έναν θεατρικό μονόλογο που θα ανέβει στο Balcony Theater.

Δεν είναι όμως τα μόνο ευχάριστα νέα για το ζευγάρι, αφού όπως αποκαλύπτουν στην «Α» όσοι γνωρίζουν τις εξελίξεις από πρώτο το χέρι, ο Πάνος και η Ιωάννα παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα. Ο πολιτικός γάμος τους έγινε σε δημαρχείο με λίγους μάρτυρες παρόντες, ζητώντας από φίλους και συγγενείς να μη διαρρεύσουν κάτι στα ελληνικά ΜΜΕ, θέλοντας να κρατήσουν αυτή την προσωπική στιγμή για τους δυο τους. Επειδή όμως τα καλά νέα δεν μπορούν να κρατηθούν για πολύ μυστικά, όπως μας εξήγησε φίλος τους που ενημερώθηκε για τον ξαφνικό γάμο τους, το αγαπημένο ζευγάρι σχεδιάζει, όχι άμεσα, και έναν θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα, αφού ο πολιτικός τους γάμος έχει ισχύ μόνο στην Αμερική και όχι στη χώρα μας.

Όπως ακριβώς συνέβη και με τον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη Χρύσα Καλπάκη, που πριν από δύο χρόνια που βρέθηκαν για διακοπές στην Αμερική πήραν την απόφαση να κάνουν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, με τη διαφορά ότι επιστρέφοντας στην Ελλάδα παρέμεναν ανύπαντροι, για αυτό και ετοιμάζουν τον θρησκευτικό τους γάμο το καλοκαίρι στην Κρήτη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα