ΒΛ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: «Πήγαινα κάθε μέρα στα γυρίσματα για να τρώω»

Την εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά περίοδο που βίωσε στα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ήταν προσκεκλημένος στη εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα πρώτη φορά» και αποκάλυψε πως στις αρχές δεν είχε χρήματα ούτε για τα προς το ζην και αναγκαζόταν να τρώει όλη μέρα δύο καλαμάκια σουβλάκι.

«Ήρθα στην Αθήνα για μία εβδομάδα και έμεινα δύο χρόνια και έκανα τέσσερις ταινίες» είπε ο Βλαδίμηρος και συνέχισε:

«Ήρθα να δω έναν φίλο μου, να με φιλοξενήσει γιατί δεν είχαμε και μία. Μου λέει ένα μεσημέρι “κάποιος Κουτσομύτης κάνει μια ταινία πάμε κάνει οντισιόν και πάμε μετά για καφέ”. Πάμε, κάθομαι απ’ έξω, δεύτερος βοηθός ήταν ο Γιάννης Μπότσης, με βλέπει και μου λέει “και εσείς για την οντισιόν;”, λέω “όχι όχι θα πάω με τον φίλο μου για καφέ”. Μου λέει δεν πας και εσύ μέρα. Μπαίνω, μιλάω με τον Κουτσομύτη, παίρνει εμένα, αφήνει το φίλο μου απ’ έξω».

Χαμογελαστός όπως πάντα ο αγαπητός ηθοποιός είπε ότι το πιο απολαυστικό από όλα ήταν ότι δεν υπήρχε μία και περιέγραψε τα παθήματά του;

«Εγώ πήγαινα κάθε μέρα στα γυρίσματα στον “Κλοιό” για να τρώω στο break. Ο Κουτσομύτης και όλοι οι συντελεστές ήταν ενθουσιασμένοι “α, ο πιτσιρικάς έρχεται κάθε μέρα και παρακολουθεί”. Αλλά μου άρεσε κιόλας να παρακολουθώ όλο αυτό που γινόταν. Από πείνα από μεγάλη πείνα. Θυμάμαι μία εβδομάδα ολόκληρη έτρωγα ένα καλαμάκι το μεσημέρι και ένα καλαμάκι το βράδυ μέχρι που γέμισα σπυριά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα