Βομβαρδισμένο τοπίο η Πορταριά: Ισοπεδώθηκε ταβέρνα μετά από ισχυρή έκρηξη

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η Πορταριά αφού ισοπεδώθηκε ταβέρνα μετά από ισχυρή έκρηξη, από διαρροή προπανίου, το βράδυ της Τρίτης. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα μιας και την ώρα της έκρηξης δεν υπήρχε κόσμος μέσα στο μαγαζί. 

Από την σφοδρή έκρηξη, που σχεδόν κατέστρεψε το κτίριο που στεγάζεται η ταβέρνα, έχει διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα σε όλη την περιοχή της Πορταριάς.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβεστικά οχήματα με 15 άνδρες και απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή, φοβούμενοι το ενδεχόμενο νέας έκρηξης.

Ζημιές έχουν υποστεί τα γειτονικά κτίρια, έχουν σπάσει τζάμια και στους γύρω χώρους, ακόμη και σε απόσταση 100 μέτρων, έχουν εκτοξευθεί τσιμέντα, γλάστρες και πέργκολες.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Χαράλαμπος Πόζογλου, που μετέβη στην Πορταριά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρακτήρισε ως πολύ μεγάλη την έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η έκρηξη προήλθε από διαρροή προπανίου από μια δεξαμενή χωρητικότητας 1.700 λίτρων, ωστόσο το προανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα