ΒΟΥΛΤΕΨΗ: “Μας κυβερνούν δύο δημαγωγοί”

«Ο κ. Τσίπρας, ακολουθώντας πιστά τα χνάρια ενός άλλου μεγάλου δημαγωγού, του Δηλιγιάννη, φτωχοποιεί την Ελλάδα και εμφανίζει τον εαυτό του ως μεγάλη, διεθνή προσωπικότητα. Τόσο μεγάλη  προσωπικότητα, που δέχεται αδιαμαρτύρητα να μένουν τα εγχώρια σύνορά μας κλειστά εδώ και δύο χρόνια» ανέφερε, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, η βουλευτής της Ν.Δ., Σοφία Βούλτεψη και πρόσθεσε ότι «για να εξυπηρετηθεί αυτός ο μεγαλομανής σκοπός, έγιναν όσα έγιναν με τον κ. Ερντογάν».

«Παριστάνεται και τους προστάτες των φτωχών, εσείς που έχετε φτωχοποιήσει όλη την Ελλάδα και επί των ημερών σας αυξήσατε την παιδική φτώχεια έντεκα μονάδες» είπε η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε ότι οι δανειστές έχουν αγαπήσει την κυβέρνηση, γιατί βλέπουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους, χάρη στην διακυβέρνηση δύο δημαγωγών, οι οποίοι «φαίνεται ότι αναζήτησαν χρήματα εκτός μνημονίου, εκτός ελέγχου των δανειστών και τα βρήκαν, κάνοντας εμπόριο όπλων και μη δίνοντας λογαριασμό για το σε ποιες τσέπες πάνε τα χρήματα που έρχονται στην Ελλάδα για το προσφυγικό».

«Εσείς, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, που είστε τόσο ευαίσθητοι για τους πολέμους και τις ανθρωπιστικές καταστροφές, δεν ξέρατε τι γίνεται στην Υεμένη από τον Μάρτιο του 2015» είπε η βουλευτής της ΝΔ και υπογράμμισε ότι ο κ. Κοτζιάς, στις 27 Μαρτίου 2015, είχε εκδώσει ανακοίνωση, λέγοντας πως ανησυχεί για τις συνέπειες στον πληθυσμό της Υεμένης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα