Βράζει ο Πλατανιάς που χαρακτηρίζει μισθοφόρους πέντε διαιτητές

Μισθοφόρους χαρακτηρίζει πέντε διαιτητές της Σούπερ Λίγκας ο Πλατανιάς, που βράζει για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η Χανιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Πλατανιάς αναφέρει:

«H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ερωτά τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο και την ΚΕΔ που έχει τοποθετήσει -και που όλοι ελπίσαμε ότι θα βλέπαμε πιο δίκαιο πρωτάθλημα φέτος- εάν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Πλατανιά;

Ας μας ενημερώσουν για να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει λόγος να ορίζουν μισθοφόρους, όπως οι Ζαχαριάδης, Βάτσιος, Τζοβάρας, Μπλάνας, Διαμαντόπουλος.

Σήμερα πόσα ανύπαρκτα πέναλτι έπρεπε να σφυρίξουν για να χάσει οπωσδήποτε η ομάδα μας; Και πόσες κίτρινες κάρτες, έπρεπε να δοθούν, ως παρακαταθήκη στα επόμενα παιχνίδια;

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και δίκαια νίκησε, όχι όμως με τέτοιο τρόπο.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς διευκρινίζει επίσης ότι «λέγοντας για ανύπαρκτα πέναλτι, στο πρώτο εννοούμε ότι η φάση θα έπρεπε να είναι ως μη γενόμενη, καθώς έχει προηγηθεί το χέρι του Άλτμαν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μπάλα βρίσκει στη συνέχεια στο χέρι του Ντικαμονά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα