Βράχος ο Αλαφούζος, παρατείνει την κόντρα

Καμία συμμετοχή σε συνεδριάσεις της Super League, όποιο κι αν είναι το θέμα, δε θέλει να έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό είναι γνωστό, αλλά το κατέστησε ακόμη πιο σαφές με τη στάση της στη συνεδρίαση της διοργανώτρια αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος!

Ποια ήταν η στάση της; Μα προφανώς η ολοκληρωτική αποχή! Οι «πράσινοι» μάλιστα εξήγησαν με non paper τη επιλογή τους, λέγοντας πως δεν γίνεται να μετάσχουν στη συνεδρίαση μίας επιτροπής που αρνείται να παραδώσει στον Παναθηναϊκό τα πρακτικά της προηγούμενης  -επεισοδιακής- συνέλευσης, στην οποία έγιναν πράγματα και θαύματα με ύβρεις, χαρακτηρισμούς, προπηλακισμούς και γρονθοκοπήσεις. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε εκδικαστεί η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν ζητήσει οι “πράσινοι”, οι οποίοι τελικά δικαιώθηκαν και θα πάρουν άμεσα το ηχητικό απόσπασμα της συνεδρίασης της 24ης του Φλεβάρη.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η κόντρα τούτη προεκταθεί και σε μία ακόμη, ακόμη πιο ριζοσπαστική, δηλαδή την απόσχιση του ΠΑΟ από τη Super League και τη συμμετοχή σε άλλο πρωτάθλημα! Ο Γιάννης Αλαφούζος το έχει εξηγήσει σε όλους τους τόνους, πως ως έσχατη λύση, και όσο μένουν στο απυρόβλητο συγκεκριμένοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, θα επιλέξει την αποχώρηση από το συνεταιρισμό με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τα λόγια, βέβαια, εκφράζονται εύκολα, ενώ οι πράξεις έχουν συνέπειες και δεν είναι απλό πράγμα να πει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ότι αποσύρει την ομάδα του από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα