Βρέντζος: «Θα έρθουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό»

Για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση έκανε λόγο στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή και του νέου αθλητικού δiευθυντή ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος.

«Είναι ειλημμένη απόφαση η ενίσχυση με σημαντικούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Ο πρόεδρος παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον έχει αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση. Ήδη έχουν κατατεθεί σημαντικές προτάσεις σε ποδοσφαιριστές, που ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα, πολλές φορές και τα δεδομένα του Ολυμπιακού.

Όμως πρέπει να καταλάβετε πως υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες, η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς παίκτες. Δεν είναι μόνο η κρίση, το περιβάλλον που υπάρχει και η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν βοηθούν. Για παράδειγμα έχει κατατεθεί μια πολύ σημαντική προσφορά για τον Ροντρίγκες, αλλά είναι επιλογή του να μείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Είμαστε σίγουροι πως πολύ καλοί ποδοσφαιριστές θα έρθουν στον Ολυμπιακό κι αυτό γίνεται εμφανές από το πού πηγαίνουν όταν φεύγουν. Σήμερα διαβάσαμε το όνομα του Λαβέτσι. Αν οποιοσδήποτε πιστεύει πως παίκτης με μισθό 20-25 εκατ. ευρώ απολαβές μικτές μπορεί να έρθει, αυτός που το γράφει αναλαμβάνει την ευθύνη σε σχέση με τους φιλάθλους.

Καταλαβαίνουμε την κατάσταση της Ελλάδας. Η εικόνα της Ελλάδας δεν είναι η καλύτερη και σε αυτό έχετε ευθύνη κι εσείς, οι δημοσιογράφοι. Θα κάνουμε σαν διοίκηση το καλύτερο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού» ανέφερε ο Γιάννης Βρέντζος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα