Βρήκαμε τη γυμνή φωτογράφιση της Ιωαννίδου που κατέστρεψε την καριέρα της

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Έκανε ότι πιο προχωρημένο για τα συντηρητικά δεδομένα της εποχής και της κόστισε απίστευτα. Χρόνια μετά τη φωτογράφισή της για το εξώφυλλο του Playboy η Μαρία Ιωαννίδου θεωρεί ότι ήταν κάτι που κατέστρεψε την ανοδική καλλιτεχνική της πορεία.

Όντας open mind και πολύ μπροστά στις απόψεις της, η ηθοποιός και χορεύτρια δεν είχε διστάσει να ποζάρει γυμνή, κερδίζοντας καλές αλλά και αρνητικές κριτικές. Με το γυμνό έδειχνε να έχει μία ιδιαίτερη άνεση, αφού την είχαμε δει να το τολμάει και σε πολλούς ρόλους της, γνωρίζοντας ότι το υπηρετούσε στα πλαίσια της τέχνης και όχι κάτι πρόστυχου. Πολλές ήταν άλλωστε οι επώνυμες  που είχαν τολμήσει ένα γυμνό εξώφυλλο στο πιο hot αντρικό περιοδικό. Ανάμεσά τους και η Ζωή Λάσκαρη, η Άντζελα Δημητρίου, η Άντζυ Σαμίου, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και άλλες. Η Μαρία Ιωαννίδου όμως δείχνει να το έχει μετανιώσει που το έκανε, αφού στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν στην Εβδομάδα Μόδας εξομολογήθηκε πικραμένη πώς:

 «Η φωτογράφιση που έκανα στο Playboy ήταν πολύ προχωρημένη για τα δεδομένα της εποχής, και έχασα πάρα πολλές δουλειές, γιατί όλοι έλεγαν ότι δεν θα πάρουν την Ιωαννίδου που έκανε το Playboy»  εξηγώντας πώς μέχρι και ο Φρέντυ Γερμανός ήταν αντίθετος τότε στο να το κάνει.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα