Βρήκε τον αντι-Λέσκοτ ο Μαϊστόροβιτς

Τη δεύτερη της χειμερινή μετεγγραφή θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ενημέρωσε τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ πως έχει γίνει μία διερευνητική επαφή με τον 27χρονο Βόσνιο Ογκνιέν Βράνιες και πως ο ποδοσφαιριστής της ρωσικής Τομ Τομσκ δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα!

Θα ολοκληρωθεί αυτή η ενισχυτική κίνηση από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων»; Αν μείνει ελεύθερος από το σύλλογό του ναι, διαφορετικά η Ένωση δεν θα μπει σε κάποια διαδικασία αγοράς του, ακόμη κι αν οι Ρώσοι απαιτήσουν ένα μικρό συμβολικό ποσό. Ο Βράνιες είναι καλός αμυντικός – παίζει εκτός από στόπερ και δεξί μπακ – είναι διεθνής με την Εθνική Βοσνίας και για όσους θυμούνται είχε εξαιρετική παρουσία στο πρόσφατο παιχνίδι με την Εθνική μας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ΑΕΚ μετά τον Αϊντάρεβιτς ψάχνει – θεωρητικά – επιθετικό και στόπερ και σίγουρα θα ήταν ιδανικότερο να έβρισκε κεντρικό οπισθοφύλακα που να παίζει και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο ο Βράνιες είναι παίκτης που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα