“Βρίζανε και χτυπούσανε την κόρη μου”

Για την πράξη της κόρης της να μαχαιρώσει  τρεις συμφοιτήτριες της μέσα στην τάξη, στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη,  μίλησε η μητέρα της 22χρονης σπουδάστριας. 

Η μητέρα της 22χρονης κατήγγειλε πως η κόρη της είχε πέσει θύμα bullying. Όπως δήλωσε η μητέρα της στον ΑΝΤ1 «ερχόταν στο σπίτι από τη σχολή και έλεγε ότι τη βρίζανε και τη χτυπούσανε». Συμφοιτητής της κοπέλας, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι επρόκειτο για ένα πολύ κλειστό κορίτσι, που είχε λίγες παρέες.

Από τη μεριά του, ο διευθυντής της σχολής, Σπ. Γισδάκης αποκάλυψε ότι στο παρελθόν η 22χρονη είχε προκαλέσει και άλλο πρόβλημα και τότε παραπέμφθηκε σε τρεις ψυχολόγους για υποστήριξη.

«Πρόκειται για ένα ευαίσθητο κορίτσι» είπε ο κ. Γισδάκης, προσθέτοντας ότι οι ψυχολόγοι είχαν αποφασίσει η κοπέλα να συνεχίσει τις σπουδές της υπό τη διακριτική παρακολούθηση του προσωπικού της Σχολής.

Τι λέει συμφοιτητής της 22χρονης

Eν τω μεταξύ, συμφοιτητής της χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, έκανε λόγο για παιδική καζούρα, αρνούμενος τα σενάρια περί bullying.

«Πλέον, μετά από αυτό, που έφτασε μέχρι τα κεντρικά του ΟΑΕΔ, δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της. Ήταν πιο απόμακρη μέσα στην τάξη» παραδέχθηκε ο συμμαθητής της.

«Επειδή ειπώθηκαν πολλά, μετά και ένα περιστατικό που συνέβη πέρυσι, είπαμε μεταξύ μας ότι ήταν μια κακιά στιγμή. Ο διευθυντής μας ρώτησε αν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε στην ίδια τάξη και είπαμε ότι μπορούμε» πρόσθεσε.

«Η Μαρία δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα. Μπορεί να ήταν η κακιά στιγμή, μπορεί να ξέσπασε» σημείωσε ο συμμαθητής της μιλώντας στο MEGA.

Όπως είπε, κοπέλα ξαφνικά σηκώθηκε και είπε: «Εγώ που είμαι τόσο καλοπροαίρετη μαζί σας, θα σας κάνω να γελάσετε για μια τελευταία φορά». Κατόπιν έβγαλε ένα μαχαίρι κατευθυνόμενη προς το μέρος μιας κοπέλας.

Πρόσθεσε πως δεν χτύπησε τυχαία αλλά ότι είχε σκοπό να πάει σε συγκεκριμένες κοπέλες. Όπως είπε, η πρώτη κοπέλα που τραυματίστηκε ήταν στην προσπάθειά της να την αφοπλίσει και μετά κατευθύνθηκε στη δεύτερη κοπέλα που καθόταν δίπλα του και την μαχαίρωσε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα