Βραζιλία: Αυτοκτόνησε 15χρονη μετά διαρροή φωτογραφιών της σε προσωπικές στιγμές

Οι φήμες πως ο πρώην σύντροφος της έχει δημοσιεύει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της σε προσωπικές στιγμές, ήταν αρκετές για να σπρώξουν ένα 15χρονο κορίτσι από τη Βραζιλία στην αυτοκτονία.

Ο λόγος για την Karina Saifer Oliveira, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στις αρχές του μήνα στο σπίτι της στη Nova Andradina, περίπου 500 μίλια δυτικά του Σάο Πάολο. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ κάποιος τράβηξε φωτογραφίες του άψυχου σώματός της και στη συνέχεια της έστειλε μέσω WhatsApp, προκαλώντας την οργή της οικογένειας της νεαρής. «Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν», είπε η μητέρας της 15χρονης, Angela Saifer. Η μητέρας της Karina δεν είχε παρατηρήσει καμία παράξενη συμπεριφορά στην κόρη της, εν αντιθέσει με τον πατέρα της, Aparecido Oliveira, ο οποίος μιλώντας στο Buzzfeed, τόνισε πως είχε μιλήσει με το παιδί του για τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Ήρθε να μου μιλήσει, μου είπε ότι αισθανόταν φθηνή γιατί της συνέβη κάτι τέτοιο. Της είπα πως είναι κάτι που δεν την αφορά». Οι Αρχές ερευνούν πληροφορίες πως ένας 17χρονος, με τον οποίον η νεαρή είχε σχέση στο παρελθόν, δημοσίευσε προσωπικές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο, πράγμα που οδήγησε την 15χρονη στην απόφαση να αυτοκτονήσει. «Μετά τον θάνατό της, είδαμε μηνύματα από συμμαθητές της στο WhatsApp. Μηνύματα μίσους, από μαθητές που την πείραζαν για τα μαλλιά της γιατί ήταν κατσαρά και τα ίσιωνε», είπε ο πατέρας της στο ίδιο Μέσο.

Να σημειώσουμε ότι ο πόνος της οικογένειας έγινε ακόμη μεγαλύτερος όταν η αδελφή της 15χρονης βρήκε φωτογραφίες της σορού της να κυκλοφορούν στην ίδια εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα