Βραζιλία: Την έθαψαν ζωντανή και φώναζε επί 10 ημέρες

Ένα σοκαριστικό γεγονός έλαβε χώρα στην Βραζιλία, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η 37χρονη Rosangela Almeida dos Santos, βρήκε τραγικό θάνατο αφού την έθαψαν… ζωντανή.

Η άτυχη Rosangela, υπέστη δύο ανακοπές καρδιάς εφόσον είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με υπερκόπωση, όπου και έμεινε μία εβδομάδα. Το πιστοποιητικό θανάτου της έδειχνε ότι οι ανακοπές συνέβησαν μετά από σηπτικό με αποτέλεσμα η κοπέλα να θεωρηθεί νεκρή.

Η 37χρονη κηρύχθηκε νεκρή από το νοσοκομείο στις 28 Ιανουαρίου ενώ την επόμενη μέρα κηδεύτηκε.

Η Rosangela, όμως ήταν ζωντανή και προσπαθούσε επί 10 μέρες να βγει από τον τάφο αλλά μάταια. Οι ντόπιοι άκουγαν τις κραυγές της γυναίκας και ειδοποίησαν την οικογένεια, η οποία ήρθε και έσπασε τον τάφο αλλά ήταν αργά.

Στο σοκαριστικό βίντεο, φαίνονται οι ντόπιοι να βγάζουν το φέρετρο και να αφαιρούν το καπάκι που ήταν σφραγισμένο με καρφιά. Κάποιοι φώναζαν να καλέσουν ασθενοφόρο και άλλοι άγγιζαν τα χέρια της λέγοντας πως είναι ακόμη ζεστά.

Η 37χρονη γυναίκα είχε βγάλει τα βαμβάκια από τα αυτιά της και από τα ρουθούνια της, ενώ είχε τραύματα στο μέτωπο της στην προσπάθεια να απεγκλωβιστεί. Τα καρφιά στο φέρετρο είχαν μετακινηθεί προς τα πάνω και υπήρχε αίμα στο εσωτερικό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα