“Βόμβα” Β. Μητρόπουλου: «Δεν είναι εύκολο να σηκωθεί η νέα Τούμπα»

Ένα νέο ρυθμιστικό νόμο που να επιτρέπει την εξ’ ολοκλήρου ανακατασκευή του σταδίου της Τούμπας έτσι όπως την οραματίζεται ο Ιβάν Σαββίδης, θα πρέπει να περάσει από τη Βουλή η κυβέρνηση, καθώς η έδρα του ΠΑΟΚ βρίσκεται μέσα σε πυκνοκατοικημένο αστικό ιστό.

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος εξήγησε στη «Δίκη της Δευτέρας» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως οι πολεοδομικοί κανόνες στερούν αυτή τη στιγμή στην ολική ανακατασκευή της Τούμπας και επιτρέπουν μόνο ένα λίφτινγκ. Τώρα, αν θα αλλάξουν οι νόμοι προκειμένου να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, είναι άλλο θέμα…

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ προέβη και σε άλλες αποκαλύψεις στην τηλεοπτική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, καθώς υπογράμμισε πως είναι ειλημμένη η απόφαση μετακόμισης της Εθνικής μας ομάδας στην Τούμπα, είτε άμεσα – δηλαδή μετά τον εντός έδρας αγώνα για το μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ – είτε μετά από τις εργασίες που θα γίνουν στην Τούμπα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι απόφαση που έχει παρθεί ήδη μετά από «παρασυμβούλιο» της ΕΠΟ, στο πλαίσιο της ικανοποίησης του φίλαθλου κοινού της Μακεδονίας και μετά από τη σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της Ομοσπονδίας,  ότι το ετήσιο ενοίκιο προς την εταιρία «Γ. Καραϊσκάκης ΑΕ» των 200.000 ευρώ είναι μεγάλο.

Να σημειωθεί πως την αποκάλυψη για τη μετακόμιση της Εθνικής μας ομάδας την έκανε η «Α» την Παρασκευή και πλέον αναδημοσιεύεται σε όλες τις αθλητικές ιστοσελίδες και μάλιστα σε μερικές ως… αποκλειστική είδηση!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα