Βόμβα πρώτη: Τέλος ο Γκουντάρας από την “Ελένη”

Η αλήθεια είναι ότι σας είχαμε προϊδεάσει ότι θα έρχονταν σαρωτικές αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και ιδού λοιπόν, που έσκασε η πρώτη βόμβα, καθώς μετά από 16 χρόνια ο Γρηγόρης Γκουντάρας δε θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη από τη νέα σεζόν.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα ολόκληρο κείμενο στο οποίο ευχαρίστησε την παρουσιάστρια για όλα κι έγραψε κάτω από ένα κολάζ με κοινές φωτογραφίες του με την Ελένη Μενεγάκη:

“Πέρασαν 16 χρόνια…(παραπάνω από το 1/3 της ζωής μου)!! Όμως (δυστυχώς),τα περισσότερα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος.. Τα χρόνια λοιπόν αυτά,βίωσα τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου(το χαμό των γονιών μου,το γάμο μου, τον ερχομό των δύο αγοριών μου στη ζωή…),όμως τις περισσότερες ώρες ήμουνα στη δουλειά γιατί έτσι είμαι…παθιάζομαι, αγαπάω,σέβομαι και πάνω από όλα εκτιμώ…Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Ελένη για όλα(θα την τιμώ πάντα), θέλω να κρατήσω τις άπειρες όμορφες στιγμές…(έχω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε στην ψυχή μου)και πιστεύω πως πρώτα ο Θεός κάπου θα ξανασυναντηθούμε…Με υγεία κοιτάμε μπροστά και προχωράμε…Πολύ δύσκολη στιγμή αυτή αδέλφια.”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα