«Βόμβα» στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Σίλβα, στη θέση του ο Σάντσεθ

Βόμβα… μεγατόνων έριξε η διοίκηση του Ολυμπιακού, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Μάρκο Σίλβα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό Βίκτορ Σάντσεθ!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Μάρκο Σίλβα παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, είχαν προκύψει διχογνωμίες μεταξύ του Πορτογάλου και της διοίκησης, κυρίως σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Η διαφορά στη φιλοσοφία «πάγωσε» τις σχέσεις των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα, όπως αποδείχθηκε, να καταλήξουν στη ρήξη.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή».

Μετά από λίγα μόλις λεπτά, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ισπανού Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν βοηθός του Μίτσελ Γκονζάλες στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Βίκτορ Σάντσεζ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα