Βόμβα Χρανιώτη για τον “Ντάνο”: “Ήθελε να αποχωρήσει”

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας τους “Διάσημους”, με μόλις δύο άτομα. Το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, την πείνα, τον κολλητό του φίλο Γιώργο Αγγελόπουλο και την εμμονή κάποιων να ψηφίζουν τον τελευταίο για αποχώρηση.

Καταιγιστικός ο Γιώργος Χρανιώτης, θέλησε να λύσει όλες τις απορίες των τηλεθεατών, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της οικοδέσποινας. Επιστρέφοντας πίσω 17 κιλά ελαφρύτερος, ο Γιώργος Χρανιώτης ξεκαθάρισε ότι: “Δεν κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό να λιποθυμήσω στα ψέματα έτσι ώστε να μου βάλουν ορό και να δυναμώσει ο οργανισμός μου”.

Όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σχολίασε: “Δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο που τον ψήφιζαν συνεχώς προς αποχώρηση. Πολλές φορές θέλησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και εκείνος προσπάθησε να τον πείσει για το αντίθετο και μάλιστα του είπε ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό και δεν πρέπει να το χαλάσει αυτό”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα