Βόρειος Κορέα: Ο Ντένις Ρόντμαν μιλάει για τον… Κιμ Γιονγκ Ουν

«Με τον Κιμ (Γιονγκ Ουν) κάνουμε σκι, τραγουδάμε καραόκε αλλά δεν κάνουμε πολιτικές συζητήσεις», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ και στενός φίλος του ηγέτη της Βορείου Κορέας, Ντένις Ρόντμαν.

Ο παίκτης – θρύλος των Σικάγο Μπουλς, παίρνει αποστάσεις από τον φίλο του, Κιμ, λέγοντας ότι θέλει «να ξεκαθαρίσει τα πράγματα» εν μέσω της αντιπαράθεσης της Πιονγκγιάνγκ με την Ουάσινγκτον για τις συνεχιζόμενες πυρηνικές και βαλλιστικές δοκιμές της πρώτης. Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Ρόντμαν έχει επισκεφθεί πολλές φορές τον Κιμ, αλλά οι δυο τους σπανίως συζητούν για πολιτικά θέματα, είπε ο μπασκετμπολίστας και ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Good Mornig Britain του βρετανικού τηλεοπτικού καναλιού ITV.

Η Βόρεια Κορέα έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα σε αλλεπάλληλες βαλλιστικές και πυρηνικές δοκιμές και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε ότι θα υπάρξει μια μαζική στρατιωτική απάντηση.

«Γελάμε, τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε πολλά ωραία πράγματα μαζί»

«Όταν πηγαίνω να τον δω (τον Κιμ), ουσιαστικά κάνουμε παρέα όλη την ώρα. Γελάμε, τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε πολλά ωραία πράγματα μαζί. Ιππεύουμε άλογα, αράζουμε, πηγαίνουμε για σκι, σπανίως συζητάμε πολιτικά και αυτό είναι το καλό» είπε ο Ρόντμαν.

Ο πρώην αθλητής εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Τραμπ, σχολιάζοντας όμως ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «καμιά φορά είναι λίγο τρελός».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα