Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: «Ελάτε να ξανακουβεντιάσουμε…»

Μόνος δρόμος ο διάλογος με τους αγρότες, έτσι ώστε να βρεθεί λύση, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Διάλογο, διάλογο, διάλογο, δεν γίνεται διαφορετικά. Παιδιά θέλετε να ξανακουβεντιάσουμε; Ελάτε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», τόνισε απευθυνόμενος προς τους αγρότες που παραμένουν στα μπλόκα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κ. Αποστόλου επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Βάσει της πρότασης της κυβέρνησης, συνδυάζοντας ασφαλιστικό και φορολογικό, όχι μόνο δεν υπάρχει επιβάρυνση για το 85% των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, αλλά βγαίνουν και κερδισμένοι. Με βάση τα ισχύοντα στα φορολογικά θα πληρώσουν πολύ λιγότερο φόρο και τελικά πληρώνοντας και το ασφάλιστρο, αυτό που χρειάζεται για να καλύψουν τις ανάγκες του ΟΓΑ, θα τους μείνει κέρδος από αυτή τη διαδικασία, τουλάχιστον για αυτούς που είναι από 12.000 και κάτω»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπογράμμισε τέλος ότι: «σκηνές σαν και αυτές που είχαν βιώσει προηγούμενες περιόδους, είτε ξεφουσκώνοντας τα λάστιχα είτε στέλνοντας τους τα ΜΑΤ δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθούν», επιμένοντας στη διαδικασία του εξαντλητικού διαλόγου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα