Β. Μητρόπουλος: «Παράνομη η διαδικασία, προτείνουμε διοίκηση που θα επαναφέρει τη νομιμότητα!»

 

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης και ο Βαγγέλης Γραμμένος ενημερώθηκαν πρώτοι και στη συνέχεια όλα τα μέλη των δύο διοικήσεων που διεκδικούν την ΕΠΟ. Και τι έγινε; Ακόμη και σήμερα συνεχίζουν τον προεκλογικό τους αγώνα, μάλλον ανενημέρωτοι για την παρατυπία που πάνε να διενεργήσουν και που θα ακυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών, όποιο κι αν είναι αυτό.

Ο ιδιοκτήτης της «Α» και πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος, είχε προειδοποιήσει ότι ο τρόπος με τον οποίο πάνε να γίνουν οι εκλογές είναι παράνομος, δεν είχε αποκαλύψει, όμως, τις προθέσεις του που η αλήθεια είναι ότι αιφνιδίασαν πολύ κόσμο. Έτσι, μετά την αίτηση για ακύρωση των εκλογών που υπέβαλε, στηριζόμενη στο ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν βάση του νόμου Ορφανού και του σώματος εκλεκτόρων και όχι με τις τρεις ψήφους ανά Ποδοσφαιρική Ένωση, υπέβαλε στο Διαιτητικό Δικαστήριο πρόταση για δημιουργία προσωρινής διοίκησης, απαρτιζόμενης από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όπως ο Δομάζος, ο Καμάρας, ο Σκαρτάδος, ο Τουντζιάρης, ο Βαλαώρας, ο Μαχλάς, αλλά και άλλων ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Με αυτόν τον τρόπο, φυσικά, εξασφαλίζεται η επιστροφή στη νομιμότητα, καθώς η ΕΠΟ θα κατακλυστεί από ανθρώπους του αθλήματος, που εκφράζουν ουδετερότητα και που θα επιδιώξουν να οδηγήσουν το άθλημα ψηλά. Σύμφωνα με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, είναι επιβεβλημένη η άμεση δραστηριοποίηση της προσωρινής διοίκησης, καθώς με τις νέες δικογραφίες δεν θα μείνει ούτε κλητήρας στην ΕΠΟ!

Πράγματι, αν δεν διεξαχθούν οι εκλογές σε 20 μέρες, θα είναι επιβεβλημένη η παρουσία μίας νέας ομάδας μέσα στο Γουδή για να τρέξουν τα «παγωμένα» θέματα της ΕΠΟ με στόχο την επόμενη φορά που θα πρέπει να εκπροσωπήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο η Ομοσπονδία μας, αυτό να γίνει από ανθρώπους που θα δημιουργούν σεβασμό και όχι χλεύη. Τι καλύτερο από την ενεργοποίηση ανθρώπων που έχουν γράψει ιστορία στο σπορ. Η πρόταση του ιδιοκτήτη της «Α» είναι πανομοιότυπη με αυτή που πρόσφατα εξέφρασε καυστική του συνέντευξη ο Κώστας Κατσουράνης, προτείνοντας για πρόεδρο τον Άγγελο Χαριστέα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα