Β. Χατζηαποστόλου: “Εκλογές της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου μίλησε στον ArenaFM 89,4 και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 22 Ιουλίου και ότι η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου θα αυξήσει τη δύναμή της. Μερικές από τις ατάκες του ήταν οι εξής:

“Είναι κι άλλες οι Ενώσεις που θα είναι μαζί μας και από 36 θα γίνουν 39

Νομίζω ότι επιβάλλεται να ψηφίζει μόνο ένας, όσο πιο λίγοι τόσο καλύτερα. Το έχουν σκεφτεί εδώ και καιρό και μας το ζητάνε και η FIFA και η UEFA.

Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το Σάββατο 22 Ιουλίου. Θα πρέπει να υπάρχει και μια εβδομάδα να ενημερώσουν οι εγκάθετοι τον νέο πρόεδρο.

Η τριμελής επιτροπή παρακολούθησης είναι χουντική ενέργεια που ενέχει πολλούς κινδύνους. Δεν θα είναι διαχρονική αυτή η επιτροπή παρακολούθησης, αλλά μας λένε ότι αν αρνηθούμε, θα μας πετάξουν έξω, μιλάνε για Grexit. Ας μας πετάξουν έξω λοιπόν.

Η άλλη επιτροπή που λέγεται ότι θα σχηματιστεί αυτή του Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μπει για να πάρει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα από τη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορεί να γίνει αυτό, δηλαδή να υπάρχει ταυτόχρονα και ο συνεταιρισμός και αυτή η επιτροπή.

Δε νομίζω ότι θα υπάρξει αντίπαλος του Γραμμένου στις εκλογές. Δε θα κατεβεί άλλος. Ούτε ο Τζώρτζογλου, που λέει αυτά που λέει γιατί είναι ο χαρακτήρας του έτσι, δεν είναι παρεξηγήσιμος. Με ποιους θα κατέβει; Μόνο με τις ενώσεις της Κρήτης;”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα