Γαβαλάς: «Στο μυαλό μου είμαι 100% total γυναίκα»

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ

Για τις προτιμήσεις του, το gayσμό, το σύμφωνο συμβίωσης, τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και τον σκύλο του που τον έχει βγάλει σεξ, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Καταρχήν είμαι σύμφωνος στο ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που γουστάρει. Στη ζωή μου, στο μυαλό μου είμαι total γυναίκα. 100%. Πολλές φορές έτσι νιώθω», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς στο DOWN TOWN Κύπρου και συνέχισε:

«Όμως έχω υπάρξει και βαρύς άντρας. Έχω απατήσει γυναίκα σύντροφό μου με αυτό που αισθανόμουν εγώ. Ποιο; Με το ότι αισθανόμουν γυναίκα μέσα μου. Αυτό είναι βαθύ αλλά το εννοώ. Φυσικά και είμαι σύμφωνος με το σύμφωνο.

Έτσι κι αλλιώς ο gayσμός, με την καλή και την κακή έννοια, εξαπλώνεται διαρκώς. Είναι συναίσθημα και πάθος. Δεν θα κόψω αυτά τα πράγματα από κανέναν, γιατί δεν τα αφαιρώ ούτε από μένα. Θα αναζητήσω ένα γλυκό φιλί, θα νιώσω μία έλξη από έναν άνθρωπο, χωρίς να με νοιάζει αν δεν είναι γυναίκα».

Όσον αφορά, τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, επισήμανε: «Εσείς παρεξηγήσατε τις δηλώσεις του! Εννοούσε να τους φτύνετε για να μην τους ματιάσουν! (γελάμε). Δεν θέλω να μαλώσω με τον Αμβρόσιο γιατί τον ζηλεύω για ένα πράγμα: έχει ένα πολύ πιο ωραίο βεστιάριο από το δικό μου».

Σε ερώτηση για το σεξ απάντησε: «Έτσι έχω βγάλει τον σκύλο μου! (γελάμε). Όταν έχω κάτι που με ελκύει, είμαι αχόρταγος, unlimited. Το θέλω όλη την ώρα. Θέλω να το γεύομαι συνέχεια».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα