«Γαλάζιο» δείπνο σε μαλτέζικο έδαφος (ΦΩΤΟ)

Η Μάλτα είναι η οικοδέσποινα της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το «Μέλλον της Ευρώπης» που πραγματοποιείται στο νησί της Μεσογείου σήμερα Τετάρτη (29/3), αλλά φιλοξένησε και άλλη μία άλλη «σύνοδο»… γαλανόλευκης απόχρωσης αυτή τη φορά.

Ο λόγος για τη συνάντηση που είχε η ομάδα των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με  τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Αντώνη Σαμάρα και Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Συγκεκριμένα, στο δείπνο της ελληνικής αποστολής παρευρέθησαν οι 5 ευρωβουλευτές της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος, Θοδωρής Ζαγοράκης με επικεφαλής τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, οι οποίο είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (σ.σ. είναι μέλος του προεδρείου του think tank του ΕΛΚ «Βίλφριντ Μάρτενς»), τον επίτροπο της Ελλάδας στην Ε.Ε., Δημήτρη Αβραμόπουλο, καθώς και τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επικεφαλής της «γαλάζιας» αποστολής ήταν φυσικά ο πρόεδρος Κυρ. Μητσοτάκης, τον οποίο πλαισίωσαν στο ταξίδι του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, ο γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ., Κώστας Τσιάρας, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος Μακάριος Λαζαρίδης, ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων, Γιάννης Σμυρλής και ο Θανάσης Μπακόλας.

Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα