“Γελοίο” τον ανεβάζουν, “τσίρκο” τον κατεβάζουν τον Σα Πίντο στο Βέλγιο (video)

Κατάφερε να γελοιοποιηθεί ο Πορτογάλος προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Ρικάρντο Σα Πίντο, γνωστός από το περιπετειώδες πέρασμά του από τον Ατρόμητο.Στο ματς με την Άντερλεχτ για το Κύπελλο Βελγίου με το σκορ στο 0-1 στο 75′, έκανε τον τραυματία ξεκάθαρα για να κερδίσει χρόνο η ομάδα του, κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση.

Την ώρα που διαμαρτυρόταν στον τέταρτο διαιτητή, ένα πλαστικό ποτήρι μπύρας έπεσε δίπλα στο πόδι του με αποτέλεσμα να τον λερώσει. Εκείνος, όμως, εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση, έκανε ένα-δύο βήματα εντός του αγωνιστικού χώρου και σωριάστηκε στο έδαφος. Οι Βέλγοι δημοσιογράφοι δεν τον λυπήθηκαν και ο μόνος λόγος που δεν τον χαρακτήρισαν “καραγκιόζη” είναι επειδή δεν υπάρχει στην κουλτούρα τους ο συγκεκριμένος ήρωας. Τον χαρακτήρισαν, ωστόσο, “τσίρκο” και “γελοίο”. Στη συνέντευξη τύπου, ένας δημοσιογράφος με όρεξη για χιούμορ, τον ρώτησαν αν του αρέσει η μπύρα…

Δείτε στο κάτω μέρος του video το θέατρο σκιών του Πορτογάλου προπονητή:

Στο 2:22 του Video ο Σα Πίντο υποφέρει από το πλαστικό ποτήρι… Τουλάχιστον τον Ίβιτς τον χτύπησε τσίγκινο κουτάκι στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα