Γερμανία: Δύο νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών σε ντισκοτέκ

Ένας περίεργος κύκλος αίματος έχει ανοίξει στη Γερμανία, καθώς μετά την επίθεση με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο την Παρασκευή, τα ξημερώματα της Κυριακής ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε ντισκοτέκ στην πόλη Κωνσταντία.

Στη συνέχεια αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς, έξω από το κέντρο διασκέδασης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας θαμώνας και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, προτού να πέσει νεκρός και ο ίδιος ο δράστης, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Ο δράστης, ένας άνδρας ηλικίας 34 ετών, σκότωσε αρχικά έναν θαμώνα της ντισκοτέκ και τραυμάτισε άλλους τρεις, ανοίγοντας πυρ μέσα στο κτίριο, γύρω στις 5:30 το πρωί σήμερα.

Στη συνέχεια ο 34χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, έξω από τη ντισκοτέκ, προτού να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ο ίδιος από τα πυρά των ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας. Ο ένοπλος πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ενώ η ζωή του αστυνομικού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή. Η γερμανική αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι στην πόλη έχουν αναπτυχθεί άνδρες των ειδικών δυνάμεων καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο ένοπλος έδρασε μόνος ή αν είχε συνεργούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα