«Γη και ύδωρ» για τον Βέλγο στράικερ

Στα μισά της χρονιά, η Άστον Βίλα είχε γίνει «ανέκδοτο» στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αγγλίας, επειδή δεν μπορούσε να σκοράρει. Ξαφνικά, υπέστη ένα επιθετικό σοκ και δεν έβρισκε δίχτυα με τίποτα. Θεωρούταν φαβορί για τον υποβιβασμό με την κατηφόρα που είχε πάρει.

Όταν όμως επέστρεψε ο Μπεντεκέ από τραυματισμό όλα πήραν το δρόμο τους. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής άρχισε – όπως πάντα – να σκοράρει, η Άστον Βίλα σώθηκε σχετικά εύκολα και έτσι άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Μπέρμιγχαμ ηρέμησαν. Όλα αυτά, όμως, δρομολόγησαν εξελίξεις. Δημιούργησαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον 24χρονο επιθετικό, με αποτέλεσμα να «σκάσει» η μεγάλη προσφορά.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Λίβερπουλ προσφέρει 46.000.000 ευρώ στην Άστον Βίλα για να κάνει δικό της τον ικανότατο επιθετικό και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να θυμηθούν πότε δέχθηκαν ξανά τέτοια μεγάλη προσφορά για αθλητή του συλλόγου τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κριστιάν Μπεντεκέ θέλει πάρα πολύ αυτή τη μετακίνηση και μένει να δούμε αν οι «χωριάτες» θα ζητήσουν κι άλλα λεφτά ή θα αρκεστούν σε αυτή την ομολογουμένως μεγάλη προσφορά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα