«Γιατί δεν έστησες δύο ματς ρε Ντέμη;»

Σοκ στον αέρα του Sport FM κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας εκπομπής του Ντέμη Νικολαΐδη. Ο παραγωγός της εκπομπής είχε καλεσμένο τον Κώστα Κατσουράνη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο και νωρίς στην εκπομπή ο Καλαματιανός πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης επί προεδρίας Νικολαΐδη του έκανε την εξής εκπληκτική ερώτηση: «Να σε ρωτήσω κάτι ρε Ντέμη… Γιατί δεν έστησες αυτά τα δύο ματς (σ.σ. με τον Ιωνικό το 2005 και με τον Άρη το 2008) για να σηκώσουμε δύο πρωταθλήματα;»

Ο Ντέμης σοκαρίστηκε και έχασε τα λόγια του με τον Λυμπερόπουλο να του λέει: «Βλέπεις και βλέπουμε τόσα παιχνίδια να στήνονται. Δεν μπορούσες να στήσεις δύο ματσάκια ρε Ντέμη;» Μετά από λίγο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ του είπε πως δεν περνούσε καν από το μυαλό του να πράξει κατ΄ αυτόν τον τρόπο!

Στη συνέχεια, ο Λυμπερόπουλος δήλωσε πόσο πολύ άδειασε τότε (το 2008) όταν αναδείχθηκε πρωταθλητής εντός γηπέδων, αλλά έχασε τον τίτλο με την παρέμβαση Γκαγκάτση, αποκαλύπτοντας όμως ότι ποτέ δεν τσακώθηκε με τον Νικολαΐδη που επέμενε να «κατέβει» η βασική ομάδα στα Play Off, απλά ήθελε να φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα