“Γιατί να μην μας κυβερνά ο αξιοπρεπής Μητσοτάκης;”

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πρωθυπουργικό θώκο θέλει ο Θόδωρος Πάγκαλος που εξαπέλυσε νέα επίθεση στον  Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην υπουργός, ο οποίος αφού υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός μας ντροπιάζει, διερωτήθηκε γιατί να μην μας κυβερνά ο αξιοπρεπής Μητσοτάκης.«Ο Τσίπρας μας ντροπιάζει με τη στάση και τις κινήσεις του.

Εάν αυτοί που μας κυβερνούν είναι ίδιοι με τους προηγούμενους γιατί να μην μας κυβερνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είναι αξιοπρεπής, αντί του Αλέξη Τσίπρα που βάζει την Ελλάδα στο κάδρο με τις χώρες της Λατινικής Αμερικής;

Ήταν οι μόνοι που παρέστησαν στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο, όπου δεν πήγε ούτε ο Τζάστιν Τριντό, ούτε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, που είναι ο συνεχιστής αυτών των καθεστώτων» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Πάγκαλος.

«Ο Ερντογάν «χτυπά» τον πιο αδύναμο, τον “Τσιπράκο”»

Κληθείς για τις προκλήσεις από την Άγκυρα ο κ.Πάγκαλος εκτίμησε πως ο πρόεδρος της Τουρκίας χτυπά τον πιο αδύναμο.

«Ο Ερντογάν έχει φάει τα μούτρα του σε όποια σύγκρουση επιχείρησε.Έριξε το ρωσικό μαχητικό και πήγε γονυπετής στην Μόσχα να ζητήσει συγχώρεση. Τώρα σκέφτεται, «ποιος είναι πιο αδύναμος;», ο Τσιπράκος», είπε ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος υποστήριξε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να περιμένει καμία έξωθεν βοήθεια για να σωθεί.

«Η Ευρώπη δεν θα μας σώσει, είμαστε μεγάλα παιδιά και πρέπει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας» υπογράμμισε ο κ.Πάγκαλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα