Γιατί Ρουβάς-Ζυγούλη δίνουν ονόματα στα παιδιά τους με το αρχικό «Α» (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου «42 λεπτά» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Σάκης Ρουβάς, όπου έκανε πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Μιλώντας για την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχουν βάλει στόχο να κάνουν πέντε.

«Κάποια στιγμή είχα πει στην Κάτια ότι θα κάνουμε 5 παιδιά. Βεβαίως γελάγαμε και οι δύο τότε. Εκείνη δεν πίστευε καν ότι θα κάνει παιδιά. Τώρα, έχοντας 4 όλα είναι πιθανά, αλλά πιστεύω ότι τώρα θα μπει μια τελεία!», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στον ερχομό πριν από λίγες μέρες του τέταρτου παιδιού τους, ο τραγουδιστής μοιράστηκε με το κοινό τη ξεχωριστή οικογενειακή τους ευτυχία.

«Ο ύπνος είναι λίγος κυρίως για την Κάτια. Είναι πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ συγκλονιστικό να βλέπει κανείς τα μικρά παιδάκια, τα υπόλοιπα, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη… Είναι καταπληκτικό να βλέπουν να αδημονούν να το πάρουν στην αγκαλιά τους, να το ταΐσουν!»!

Τέλος, η Εύα Αντωνοπούλου δεν δίστασε να ρωτήσει και για το λόγο που επιλέγουν το γράμμα «Α» για τα ονόματα των παιδιών. «Αναστάσιος εσύ, Αικατερίνη η Κάτια… Υπάρχει κάποια αγάπη κάποιο γούρι στο γράμμα αυτό;».

Δείτε την απάντησή του στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα