Γιατί όχι και πάλι τελικό!

Ούτε μία αλλαγή δεν θα έχει η ΑΕΚ του Δέλλα με την ΑΕΚ του Πογιέτ στο ματς της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Ο Σουκουλίνι είναι τραυματίας και ο Πέκχαρτ μάλλον θα κάθεται στον πάγκο. Αυτό σημαίνει πως ο προπονητής του Ατρόμητου θα ξέρει έναν προς έναν όλους τους αντιπάλους του.

Αυτό το ατού το χρησιμοποίησε και στο ματς πρωταθλήματος όπου η Ένωση δεν έκανε ούτε μία φάση της προκοπής. Στο Περιστέρι αισθάνονται σιγουριά ότι μπορούν να επαναλάβουν αυτή την εμφάνιση και στο ΟΑΚΑ και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει πλεονέκτημα εν’ όψει της ρεβάνς του Περιστερίου τον ερχόμενο μήνα!

Ο Δέλλας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Πίτου Γκαρσία αποτελεί, βέβαια, απουσία της τελευταίας στιγμής, αλλά κατά τα άλλα έχει πληθώρα επιλογών. Η ομάδα του είναι φορμαρισμένη, βελτιωμένη αμυντικά και επιθετικά και φυσικά έχει στην… καμπούρα της δύο παρουσίες σε τελικούς τα τελευταία χρόνια που της επιτρέπουν να αισθάνεται σύλλογος που μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Άλλωστε, προέρχεται από την πρόκριση επί ενός ακόμη μεγάλου αντιπάλου, του Παναθηναϊκού, και δικαιούται να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει για μία ακόμη χρονιά την υπέρβαση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα