«Για έλα ζήτα παίκτες!»

Επιβεβαιώνεται η «Α» που έγραφε ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ ήθελε να φύγει εδώ και μήνες από την ΑΕΚ. Κάποια δημοσιεύματα δήθεν τον είχαν ενοχλήσει, με αποτέλεσμα να συντάξει επιστολή παραίτησης και να το κοινοποιήσει στο Α.Π.Ε. λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Δεν έχει και τόση σημασία, πια, αν τελικά τον… «γείωσε» η διοίκηση της ΑΕΚ ή αν ήταν «κολπάκι» για να φύγει (με τις ενδείξεις να δείχνουν το δεύτερο). Σημασία έχει τι μπορεί να συνδέει ακόμη τον Πογιέτ με την Ένωση. Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, ο Ουρουγουανός έχει ήδη στη λίστα του τρεις παίκτες της ΑΕΚ, τον Μπαρόχα, τον Βάργκας και τον  Σιμόες και δεν αποκλείεται να τους ζητήσει, καθώς η Μπέτις σίγουρα μπορεί να καλύψει τα κασέ τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, όμως, περιμένει με… ανυπομονησία τυχόν προτάσεις των Ισπανών μετά από προτροπή του Πογιέτ. Για τον Σιμόες θα ζητήσει τον «ουρανό με τα άστρα», αφού δεν παραχωρείται. Για τους δύο Βενεζουελάνους ίσως υπάρξει κάποια διαπραγμάτευση, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η Ένωση δεν θα κάνει σκόντο. Το αντίθετο μάλιστα.

Ίσως η απόκτηση του Μπαρόχα να έχει αυτό το στόχο. Να δώσει, δηλαδή, η ΑΕΚ τα 250 χιλιάρικα στην Καράκας και να τον εξαγοράσει, για να πάρει τα τριπλάσια από την Μπέτις. Αν τον θέλει τόσο πολύ ο Πογιέτ (που θυμίζουμε εκτόπισε τον υπερ-φορμαρισμένο Ανέστη για να τον επαναφέρει στην ενδεκάδα) ας τα δώσει! Όσον αφορά στον Βάργκας, η ΑΕΚ δύσκολα θα τον παραχωρήσει με λιγότερο από 1,5 εκατομμύριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα