Για… δικηγορίνα «προπονείται» η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ

Μία επίλεκτη φοιτήτρια φημολογείται ότι θα έχει από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά στα αμφιθέατρά του το πανεπιστήμιο  Georgetown στην Ουάσινγκτον.

Ο λόγος για την 22χρονη Τίφανι Τραμπ, τη δευτερότοκη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η οποία ανακάλυψε την κλίση (;) της προς τη νομική επιστήμη.

Οι πληροφορίες που ταξιδεύουν –με μάλλον κοροϊδευτική εσάνς είναι η αλήθεια– από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού υποστηρίζουν ότι η… προεδρική θυγατέρα έκανε πρώτα μια σχετική έρευνα αγοράς κι αφού για αδιευκρίνιστους λόγους απέρριψε τα μεγάλα αμερικανικά πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το Κολούμπια κ.ά. πριν επιλέξει το Georgetown University.

Όπως προαναφέρθηκε η δημοσιοποίηση της είδησης συνοδεύτηκε από καυστικά σχόλια των αμερικανικών ΜΜΕ τα οποία αντιμετωπίζουν με ειρωνεία την προοπτική να ασχοληθεί με την απονομή της Δικαιοσύνης η κόρη ενός προέδρου, που από το ξεκίνημα της θητείας του ήρθε σε σύγκρουση με τους λειτουργούς της σε μια σειρά από θέματα.

Ταυτόχρονα μελλοντικοί συμφοιτητές μέσω διαδικτυακών φόρουμ αντιμετωπίζουν την Τίφανι ως ακόμη έναν γόνο διάσημης καταγωγής που ετοιμάζεται να «αγοράσει» ακαδημαϊκό υπόβαθρο μέσω ενός φημισμένου πτυχίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα