Για εσωτερικό πόλεμο στον Άρη μίλησε ο Ζουμπουρίδης!

Δηλώσεις με νόημα και με αρκετούς αποδέκτες έκανε ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, ο οποίος δείχνει να συμβαδίζει με τις απόψεις του Γιώργου Γαλανού, ως βάση για την αναγέννηση του συλλόγου και της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο τρίτος στη σειρά πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», τους τελευταίους δύο μήνες:

«Καταρχήν, είναι μεγάλη τιμή να υπηρετείς αυτόν τον σύλλογο, διότι μιλάμε για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας κι από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα! Ο Άρης, είναι ή ο δεύτερος ή ο τρίτος σύλλογος σε τρόπαια στην Ελλάδα και αυτό τα λέει όλα. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, έχουμε μια εικόνα του τι συμβαίνει στην ομάδα και αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να αναλάβουμε τις τύχες του συλλόγου. Στόχος μας είναι, στα 100 του χρόνια, να μπορέσουμε να τον φέρουμε εκεί που πρέπει.

Λογικό είναι να υπάρξει εξομάλυνση των σχέσεων του Ερασιτέχνη με το ποδοσφαιρικό τμήμα, διότι η κορωνίδα του συλλόγου είναι το ποδόσφαιρο. Είναι το πιο λαοπρόβλητο και λαοφιλές άθλημα και αυτό που φέρνει τα περισσότερα έσοδα. Τα τελευταία πολλά χρόνια, ο Άρης βιώνει έναν εσωτερικό πόλεμο, έχοντας ως αποτέλεσμα να πέφτει το κάστρο από μέσα. Έτσι πέσαμε! Πρέπει, λοιπόν, αυτό να το αποβάλουμε. Πρέπει οι καινούριες γενιές Αρειανών να εκπέμπουν θετική αύρα. Με τον κ. Γαλανό είδαμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και είπαμε να ξεκινήσουμε αυτό το μεγάλο εγχείρημα, δηλαδή την αναγέννηση του Άρη.

Τα προβλήματα διαχωρίζονται σε μικρά, μεγάλα και μεγαλύτερα. Θα τα πάρουμε όλα από την αρχή και πιστεύω, όλα με τον χρόνο τους, να ξετυλιχθεί το κουβάρι, να τα αντιμετωπίσουμε και να τα λύσουμε. Τώρα ο Άρης είναι ενιαίος και λειτουργεί με μόνο σκοπό την αναγέννησή του.

Ο Πάουλο Κάμπος, έχει δείξει τη δουλειά του στον Αστέρα, διότι και τότε όταν ανέλαβε, η ομάδα της Τρίπολης ήταν στη Β΄ Εθνική . Μακάρι όλα να πάνε καλά. Ο κόσμος του Άρη, δυστυχώς, έχει μάθει στα δύσκολα, αλλά θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι κοντά στην ομάδα. Ο κόσμος του Άρη κράτησε την ομάδα μέχρι τώρα και είναι αυτός που θα της δώσει ώθηση να επιστρέψει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα