«Για να είμαι κοντά στα παιδιά μου τα πήρα στη δουλειά και δουλέψανε»

Για τον συνδυασμό που έκανε στα επαγγελματικά της και στην οικογένειά της αναφέρθηκε η Μαίρη Βιδάλη. 

 

«Το επαγγελματικό στην ιδιωτική μου ζωή έφερε να μη με βλέπουν πολύ τα παιδιά μου, να με έχουν στερηθεί. Κάποια εποχή που δούλευα 24 ώρες το 24ωρο, διάβαζα το βράδυ, δούλευα σε καθημερινό σίριαλ, έπαιζα θέατρο, έκανα πρόβες, ξέρεις τι έκανα για να είμαι κοντά στα παιδιά μου, να μην τους λείπω συνέχεια; Τα πήρα στη δουλειά και δουλέψανε».

– Δηλαδή;

«Η κόρη μου έκανε την εγγονή του Σαίξπηρ, εγώ την κόρη του, σε ένα έργο και έπαιζε μαζί μου στη σκηνή, στο θέατρο «Κνωσός». Ο γιος μου, που τότε ήταν 9 χρονών, έπαιξε κάποια επεισόδια στο σίριαλ «Καλημέρα ζωή», έκανε το γιο μου.»

– Για ποιο λόγο το έκανες αυτό;

«Ο λόγος ήταν ότι μου έλεγαν: «Λείπεις όλη την ημέρα για να σε δούμε 10 λεπτά στην τηλεόραση;». Ήθελα να δουν πόση ώρα πρέπει να δουλέψεις για να σε δούνε 10 λεπτά στην τηλεόραση. Ήθελα να δουν στο θέατρο τι σημαίνει παρασκήνιο, συνέπεια. Έφτασε σε σημείο να μου λέει η κόρη μου, που τότε ήταν 8 χρονών: «Μαμά, ακόμα μιλάς; Έχει χτυπήσει το δεύτερο κουδούνι και δεν έχουμε φτιάξει το φροντιστήριο μας». Φροντιστήριο είναι τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις πίσω από τη σκηνή για να είσαι έτοιμη. Μετά από αυτό ήξεραν πόσο δύσκολο ήταν αυτό που κάνει η μαμά τους γιατί πριν νομίζανε απλά ότι λείπω».

Πηγή: Λοιπόν

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα