Για πάντα Καταλανός ο Μέσι!

Πολλά έχουν γραφτεί για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μέσι. Διάφοροι θεωρούν πως λόγω των θεμάτων που προέκυψαν με τη φοροδιαφυγή και την ισπανική δικαιοσύνη θα προτιμήσει να αλλάξει χώρα. Κάποιοι άλλοι πίστευαν πως με μία πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ η Παρί θα τον έκανε δικό της.

Για μία ακόμη φορά, όμως, αποδεικνύεται πως όταν η Μπαρτσελόνα θέλει κάποιον πολύ, τον κρατά για πάντα. Αν είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής (Μαραντόνα, Ιμπραήμοβιτς κ.α.) και δεν μπορεί να προσαρμοστεί τον αφήνει να φύγει, αλλά αν αποδίδει, προσφέρει και μαγεύει, τότε επιδιώκει να τον κάνει αιώνιο μέλος της καταλανικής οικογένειας.

Η διοίκηση των «μπλαουκγράνα» έχει ήδη έτοιμο το νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2022 και προφανώς αυξημένες αποδοχές και ο Μέσι δύσκολα θα πει όχι. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που από το 2009 κι έπειτα σκοράρει κάθε χρόνο πάνω από 40 γκολ, πλην όλων των άλλων μαγικών ενεργειών του. Η κράση του δείχνει εξαιρετική και οι ειδικοί θεωρούν πως θα συνεχίσει σε υψηλότατο επίπεδο τουλάχιστον μέχρι τα 32-33 του. Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα