Για ποιους ήρθαν όλοι αυτοί;

Δεν θα βρουν… στασίδι να καθίσουν οι απεσταλμένοι των ευρωπαϊκών ομάδων που βρίσκονται στην Αθήνα για το διήμερο των ημιτελικών του Κυπέλλου. Συνολικά ένδεκα «κατάσκοποι» βρίσκονται στη χώρα μας για να τσεκάρουν γύρω στους 50 παίκτες που θα αγωνιστούν στα δύο μεγάλα ματς, ΠΑΟ – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, διαπιστευμένους άνδρες έχουν στείλει οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρτμουντ, Μάλαγα, Σασουόλο, Μπέτις, Χέρτα, Βέρντερ Βρέμης, Φιορεντίνα, Κολωνία, Χόφενχαϊμ, Μάιντς και είναι εντυπωσιακό το ότι οι Γερμανοί έχουν δείξει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.

Εδώ που τα λέμε, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Σταφυλίδης, ακόμη και ο Βιεϊρίνα, παιδιά που ταξίδεψαν στην Μπουντεσλίγκα από τη Super League, κάνουν καταπληκτική καριέρα. Η Γιουνάιτεντ και η Μπορούσια είναι τεράστια κλαμπ και έχει ενδιαφέρον η παρουσία τους, διότι σημαίνει πως παρακολουθούν κάποιους πιτσιρικάδες.

Οι παίκτες των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών ομάδων ξέρουν ότι αυτή η συγκυρία της παρουσίας τους στους «4» του θεσμού έχει μεγαλώσει το ενδιαφέρον των ξένων και η λογική λέει πως θα τα δώσουν όλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα