Για την επιμέλεια του γιου του: Στα δικαστήρια γνωστός Έλληνας παρουσιαστής

 

 

O Φώτης Σεργουλόπουλος διεκδικεί την επιμέλεια του 4χρονου γιου του στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, σε μια διαδικασία που μάλλον έχει τυπικό χαρακτήρα, καθώς η μητέρα του μικρού αγοριού έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να τον μεγαλώσει.

Ο παρουσιαστής στην αγωγή που δημοσίευσε ο “Ελεύθερος Τύπος”, περιέγραψε την γνωριμία με τη μητέρα του γιου του.


Ήταν Φεβρουάριος του 2012 όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν σε γνωστή καφετέρια της πλατείας του Κολωνακίου, όπου εκείνη -υπήκοος Βουλγαρίας- εργαζόταν. «Μεταξύ μας αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη σχέση φιλίας και συντροφικότητας και για ένα χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του έτους 2012 μέχρι και τον Νοέμβριο του έτους 2013, της παρείχα στέγη, κατόπιν παράκλησής της, μέχρι να αποφασίσει την εξακολούθηση ή μη της παραμονής της στην Ελλάδα, αφού, όπως δήλωνε, επιθυμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα της. Καρπός της σχέσης μας υπήρξε ένα άρρεν τέκνο, το οποίο γεννήθηκε τη 14η Νοεμβρίου 2013 και το αναγνώρισα ως δικό μου τέκνο σε συμβολαιογράφο», αναφέρεται στην αγωγή.

Το ζευγάρι ανυπομονούσε για τον ερχομό του παιδιού και όπως περιγράφει ο Φώτης Σεργουλόπουλος η μητέρα του, που είναι και ηθοποιός στη Βουλγαρία, «από την πρώτη στιγμή της γέννησής του μέχρι σήμερα δηλώνει ότι έχει μετανιώσει που το γέννησε και ότι θέλει να φύγει για την πατρίδα της και να ασχοληθεί με την καριέρα της. Μάλιστα, μετά τη γέννηση του μικρού, εκείνη φέρεται να αρνήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι όπου έμενε με τον ίδιο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα