Για το ηχηρό «Ναι» στην ζωή τραγούδησαν 30 καλλιτέχνες (εικόνες)

 

Το ηχηρό παρών τους έδωσαν 30 αξιόλογοι καλλιτέχνες και τραγούδησαν όλοι μαζί για τον Καρκίνο του μαστού τραγουδώντας το μεγάλο ΝΑΙ στην ζωή !!

Ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας Μαζί για τη Ζωή, πάντα μάχιμος ως προς την ενημέρωση και πρόληψη των γυναικών για τον Καρκίνο του Μαστού, και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία,  υπό την Αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας οργάνωσαν μια μεγάλη γιορτή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μάκης Λιούγκας με την πολύτιμη βοήθεια μου, όπου και είχα αναλάβει αφιλοκερδώς το καλλιτεχνικό κομμάτι και την παρουσίαση της εκδήλωσης.

H παρουσιάστρια και «ψυχή» της φιλανθρωπικής γιορτής, Άννα Τσιάλτα, μέσα από το editorial της θέλησε να ευχαριστήσει όλους συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς:

«Εδώ τώρα θέλω να σας πω το δικό μου Μεγάλο Ευχαριστώ, σε όλους, τον κόσμο που ήρθε, τον κόσμο που δεν ήρθε, για τους δικούς του λόγους, τον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια και έδωσε από το υστέρημα του χρήματα, τον κόσμο που σχολίασε αρνητικά την συναυλία μας, λόγων πολλών καλλιτεχνών… λαϊκών …. (κάποιοι ξεχνάνε οτι ο Έλληνας αγαπάει το λαικό τραγούδι), αλλά ευχαριστώ πολύ  και όλους όσους με την καρδιά τους και την ψυχή τους μας στήριξαν . Τους εθελοντές μας που ήταν πολλοί και ήταν όλοι εκεί, και στάθηκαν δίπλα σε όλους με την ψυχή τους.

Τον Δήμαρχο μας Γιώργο Παπανικολάου που είναι πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες και τον Περικλή Δοροφίκη που είναι υπεύθυνος για τα Αθλητικά του Δήμου

Από την άλλη εγώ είμαι ένας άνθρωπος (για όσους δεν με ξέρουν) όπου Μέσα από τη  δημοσιογραφία προσπαθώ να περάσω μηνύματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν λίγο τον κόσμο.  Γιατί τα βλέπω όλα με τα δικά μου μάτια, με τον δικό μου τρόπο…

Ανέκαθεν ήθελα έναν κόσμο διαφορετικό. Είμαι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία. Έπειτα από όλα όσα έχω περάσει, πιστεύω ακράδαντα πως δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να το κάνει ο άνθρωπος, αρκεί μόνο να το πιστέψει.

Θα ήθελα λοιπόν μέσα από αυτό το Εντιτόριαλ μου να ευχαριστήσω, αλλά και να στεναχωρήσω λίγο κόσμο γιατί αυτό κάνω πάντα Γράφω την Αλήθεια μέσα από τα δικά μου μάτια.

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους τραγουδιστές που έδωσαν το παρόν στην συναυλία .. Για την υπομονή τους, την αγάπη τους, την ενέργεια τους, το πάθος τους, την ομορφιά της ψυχής τους αλλά και τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα τους. Όλοι μαζί μια παρέα. Όλοι μαζί μια ομάδα χωρίς προστριβές, πρώτου και δεύτερου χωρίς εντάσεις αγκαλιασμένοι και δυνατοί ..!!!

Σας ευχαριστώ για την καλλιέργεια του χαρακτήρα σας και της παιδείας σας.

Για όσους »ξίνισαν», για τους δικούς τους λόγους και έφυγαν ή δεν ήρθαν καθόλου θέλω να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ πάλι γιατί έτσι καταλαβαίνεις τους ανθρώπους στις φιλανθρωπίες .. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ !!!

Άλλο φιλανθρωπία..  άλλο διαφήμιση… άλλο επάγγελμα… Άλλη κατηγορία Άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα