Δια πυρός και σιδήρου ο Θρύλος το 2-1!

Σε έναν απίστευτα δραματικό αγώνα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός νίκησε 64-62 τον Παναθηναϊκό Superfoods και έφτασε το 2-1 στις νίκες στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

Οι δύο ομάδες έδειξαν να είναι κουρασμένες για 30 λεπτά, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο “ξύπνησαν” και το ματς έγινε δραματικό όσο ποτέ άλλοτε, με τον ΠΑΟ πάλι να χάνει ένα προβάδισμα, όπως στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Οι “πράσινοι” δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο Σπανούλης ήταν άρρωστος και επηρεασμένος και ο Πρίντεζης εξαντλημένος και έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μία νίκη που θα τους έδινε τεράστιο προβάδισμα για το πρωτάθλημα.

Την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ το τέταρτο παιχνίδι της δραματικής σειράς.

Η «Α» μετέδωσε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα:

ΟΣΦΠ – ΠΑΟ Superfoods 

Α’ δεκάλεπτο 16-16: Άστοχος ο Ολυμπιακός (2/10 τρίποντα), χωρίς δημιουργία (έπαιξε λίγο ο Σπανούλης). Ένα σερί επτά πόντων του Καλάθη κράτησε τον ΠΑΟ κοντά στο σκορ.

Β’ δεκάλεπτο: 36-33: Ο Τζέιμς και ο Σίνγκλεντον πήραν από το χέρι τον Παναθηναϊκό και του έδωσαν ένα προβάδισμα, αλλά ο ΟΣΦΠ αντέδρασε και με μπροστάρη τον Μιλουτίνοφ μπήκε στα αποδυτήρια με ένα τρίποντο μπροστά.

Γ’ δεκάλεπτο: 43-43: Κατάκοπες και άστοχες οι δύο ομάδες, έδειξαν να έχουν ενέργεια μόνο στα πρώτα τρία λεπτά του δεκαλέπτου. Επιμέρους σκορ 7-10!

Δ’ δεκάλεπτο: 64-62: Βρήκαν πόντους οι δύο ομάδες, πρώτα έκανε ένα τρομερό σερί ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός συνήλθε και έφερε το ματς στα ίσια και έτσι το ματς πήγε στο τελευταίο λεπτό στον πόντο για να το πάρουν οι Πειραιώτες με τον ΠΑΟ να αστοχεί στην τελευταία προσπάθεια.

Οι πόντοι:

Παπαπέτρου  8 – Φελντέιν  4

Μιλουτίνοφ   14 – Σίνγκλεντον 7

Πρίντεζης      10 – Καλάθης 11

Σπανούλης    5 – Παππάς 4

Γκριν             6 – Γκέιμπριελ 6

Μπιρτς           1 – Ρίβερς 8

Αγραβάνης    4 – Τζέιμς 16

Γιανγκ            7 – Μπουρούσης 2

Παπανικολάου 6 – Γκιστ 4

Μάντζαρης    3

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα