Γιώργος Λιάγκας: Ο καβγάς στα παρασκήνια και η αποχώρηση συνεργάτη του

 

Αλλαγές και μάλιστα άμεσες χρειάστηκε να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας λίγο μετά από την τηλεοπτική πρεμιέρα της εκπομπής του «Late Night»,  που σύμφωνα με πολλές κριτικές και δημοσιεύματα υπήρχαν σημεία που κούραζαν το τηλεοπτικό κοινό, ενώ κάποια από τα βίντεο δεν έβγαζαν το χιούμορ που ήθελε ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με όσα διαδίδονται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, ο Γ. Λιάγκας θέλοντας να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να κρατήσει καθόλα το «τιμόνι» της εκπομπής του με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση, άστραψε και βρόντηξε. Κατά τα λεγόμενα αυτών που έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες στην αίθουσα meeting της εκπομπής, η αρχική συζήτηση που είχε με τον συνεργάτη του Νίκο Ζαχαριάδη που έφερε την υπογραφή των κειμένων, εξελίχθηκε σε μία έντονη λεκτική σύγκρουση, που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρησή του.

Ο Γ. Λιάγκας χωρίς δεύτερη σκέψη, και δείχνοντας να έχει προμελετήσει τα όσα θα ακολουθούσαν, έδωσε τη θέση στον «κολλητό» του Δημήτρη Ουγγαρέζο που πλέον γράφει μέχρι και τα κείμενα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα