«Γι’ αυτό δεν συμφώνησα με τον Άρη»

Για την τραγελαφική κατάσταση που έζησε όταν πήγε να συζητήσει με τους ιθύνοντες του Άρη περιέγραψε ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά, Δημήτρης Σιαλμάς.

Ο 28χρονος αφού αποκάλυψε πως οικονομικά άλλα είχαν συμφωνηθεί μέσω τηλεφώνου κι άλλα άκουσε από κοντά, τόνισε πως τις διαπραγματεύσεις δεν τις πραγματοποίησε με εκπρόσωπο της διοίκησης, αλλά με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου επιθετικού στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τους λόγους που οι συζητήσεις του με τον Άρη οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο»:

«Άλλα συμφώνησα και άλλα αντίκρισα στα γραφεία όταν ήρθω να συζητήσω.Η αρχική συμφωνία ήταν για 3 χρόνια. Δεν με ένοιαζαν τα λεφτά. Δεν ήρθα στον Άρη για τα 30.000 ευρώ προκαταβολή. Ήρθα για να φτάσω τον Άρη εκεί που του αξίζει. Είχα πει ότι θα γούσταρα να παίξω στον Άρη για τον κόσμο και μόνο κι αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν κάποιοι δεν το πιστεύουν», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει:

«Για τον πρώτο χρόνο ζήτησα μία προκαταβολή και τα υπόλοιπα χρήματα μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού. Δεν ζήτησα ούτε επιταγές ούτε συναλλαγματικές γιατί θα ήταν ένα ρίσκο για μένα, καθώς μπορεί τα χρήματα μου να βρισκόντουσαν στον αέρα. Για τον δεύτερο χρόνο μου έβαλαν κάποια χρήματα σε μπόνους εφόσον κι αν καταφέρω να παίξω το 50% των αγώνων, παρότι αρχικά είχαμε συμφωνήσει άλλα. Το δέχτηκα και αυτό γιατί ξέρω τις δυνατότητες μου. Και για τον τρίτο χρόνο εφόσον και αν έπαιζα την προηγούμενη χρονιά και έμεναν ικανοποιημένοι ίσως με κρατούσαν».

Για το ποια ήταν η δική του απάντηση στην πρόταση του Άρη, είπε: «Το δέχτηκα και αυτό αλλά ζήτησα από την πλευρά μου να μπει μια ρήτρα 20.000 ευρώ για τον τρίτο χρόνο και μπόνους 1000 ευρώ σε κάθε μου τέρμα. Δεν το δέχτηκαν ούτε αυτό και για να μην χαλάσει η μεταγραφή έκανα και πάλι πίσω και ζήτησα να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο μου αν καταφέρω και αγωνιστώ στο 60% των αγώνων. Τι πιο φυσιολογικό για έναν επαγγελματία. Θα προσφέρω και θα μείνω στην ομάδα γιατί θα το άξιζα. Το θεωρώ πολύ τίμιο να έχω προσφέρει και αυτομάτως να είμαι μέλος και την επόμενη χρονιά. Ενώ αρχικά είχαμε συμφωνήσει για τρία χρόνια και χωρίς όρους».

Όσον αφορά το πρόσωπο με το οποίο έκανε τις διαπραγματεύσεις, είπε: «Δυστυχώς την συμφωνία την έκανα με τον κ. Γαλανό μέσω τηλεφώνου αλλά τις συζητήσεις τις έκανα με τον κ. Καλαϊτζίδη. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Απόρησα με το ότι ο κ. Καλαϊτζίδης καθόταν στη θέση του κ. Γαλανού και έκανε τις τελικές συζητήσεις μαζί μου. Σε κάποια στιγμή νευρίασα με αυτά που άκουσα τον ευχαρίστησα και άφησα τον μάνατζερ μου και τον δικηγόρο μου να συνεχίσουν την συζήτηση».

Για τον όρο των 1000 ευρώ σε κάθε τέρμα, είπε: «Όντως ήταν παράλογη η επιθυμία μου να μπει όρος 1000 ευρώ σε κάθε γκολ. Κατάλαβα ότι ήταν λάθος και στο λεπτό επάνω το αφαίρεσα. Σε αυτό είχαν μεγάλο δίκιο οι άνθρωποι του Άρη γι αυτό και ανακάλεσα χωρίς δεύτερη σκέψη».

Για τον είχε επικοινωνία με τον Γαλανό: «Όχι δεν είχαμε καμία επαφή. Δουλειά μου δεν είναι αυτή. Δουλειά μου θα ήταν να ήμουν στη σημερινή προπόνηση».

Για το μέλλον του από εδώ και πέρα αλλά και τις εντυπώσεις του για τον Άρη: «Στον Άρη υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Δεν κρατάω κακία με κανένα. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Οι δηλώσεις που έκανα αυτές ήταν γιατί τις ένιωθα. Ελπίζω να σμίξουν οι δρόμοι μας στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα