«Γκέλα» του Άρη που βάζει «φωτιά» στην κορυφή (video)

«Φωτιά» στην κορυφή της Football League έβαλε η ΑΕ Καραϊσκάκης. Απέσπασε «λευκή ισοπαλία» από τον Άρη, με συνέπεια η Παναχαϊκή – που πήρε τρεις βαθμούς άνευ αγώνα αφού αντίπαλος της ήταν ο Αχαρναϊκός – να πλησιάσει στον πόντο. «Δώρο» ήταν το 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και για τον ΟΦΗ. Ο οποίος υποδέχεται αύριο (21/1) τον Απόλλωνα Πόντου και με νίκη θα «κλείσει την ψαλίδα» στους 3 βαθμούς.

Ο Άρης δεν ήταν καλός απέναντι στην ομάδα από την Άρτα και το πλήρωσε με την απώλεια δύο πόντων. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν για να μη χάσουν και το κατάφεραν. Αφού, οι «κιτρινόμαυροι» δε βρήκαν τρόπο -παρά ελάχιστες φορές- να γίνουν απειλητικοί. Η ανασταλτική λειτουργία των παικτών της ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν τόσο πετυχημένη που – σε συνδυασμό με την κακή απόδοση των γηπεδούχων – δεν επέτρεψε στον Άρη, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, καν να πατήσει στην περιοχή τους.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» στάθηκαν και τυχεροί. Αφού, σε 2-3 φάσεις θα μπορούσαν οι Αρτινοί να σκοράρουν. Μεγιστοποιώντας το δικό τους κέρδος και τη ζημιά του Άρη. Όμως ο τερματοφύλακας, Καντιμοίρης, αποσόβησε την απειλή. «Κέρβερος» ήταν και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Μέλκας, τις ελάχιστες αλλά καθοριστικές φορές που χρειάστηκε να επέμβει.

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Ντούνης (67′ Μπαργκάν), Παυλίδης (63′ Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος, Λώττας (57′ Μουμίν), Πλατέλλας.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος (70′ Ψιάνος), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (83′ Νικολόπουλος), Μακρίδης (76′ Κυριάκης).

 

Η 12η αγωνιστική:

Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Άρης-Καραϊσκάκης 0-0

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

ΟΦΗ-Απόλλων Πόντου (15:00 ΕΡΤ3, «Θ, Βαρδινογιάννης»)

Παναιγιάλειος-ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Πανσερραϊκός-Τρίκαλα (15:00 Web TV, Δημ. Σερρών)

Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας (15:00, Γήπεδο Δόξας)

Σπάρτη-Καλλιθέα (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Βέροια-Εργοτέλης (15:00, Δημ. Στάδιο Βέροιας)

Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή 0-3 (α.α.)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα