Γκολ… ζωής για τον Μπουχαλάκη!

Η υπερβολή δεν είναι καλός οδηγός κρίσης, ωστόσο κάθε τι που συμβαίνει σε ένα δρώμενο, χαρακτηρίζεται από τις ιδιαιτερότητές του. Ο διεθνής με την Ελπίδων, Ανδρέας Μπουχαλάκης, θα μείνει στην ιστορία ως ο σκόρερ της ανατροπής κόντρα στην Τουρκία.

Πολύ δε περισσότερο, όταν η ανατροπή αυτή επιτεύχθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα δύο παικτών και απέναντι σε μία ομάδα, της οποίας οι παίκτες αγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM για τις εμπειρίες του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θα το θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή. Όταν μένεις με εννιά παίκτες και κάνεις τέτοια ανατροπή, δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Καταφέραμε να κερδίσουμε μία ομάδα που έχει παίκτες υψηλού επιπέδου και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύτιμοι για εμάς».

Αναφερόμενος στο γκολ που σημείωσε και το οποίο έδωσε τη νίκη στην Εθνική Ελπίδων, είπε: «Είχα καιρό να σκοράρω, αλλά ήρθε στην πλέον κατάλληλη στιγμή. Ήταν μία αντεπίθεση και καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί».

Όσο για την «ανταμοιβή» του ίδιου και των συμπαικτών του, δήλωσε: «Το πρώτο πράγμα που μας είπε ο κ. Τσάνας, ήταν πως ο αρχηγός της τουρκικής αποστολής του είπε… σεβασμός».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα