Γλίτωσε ο Λεβαδειακός, 1-1 με Πλατανιά στο 90′

Εφτάψυχος αποδεικνύεται ο φετινός Λεβαδειακός του Ζοσέ Ανιγκό, που μετά τις δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό κατάφερε στο 90’ να ισοφαρίσει τον Πλατανιά σε 1-1, αποφεύγοντας την πρώτη φετινή του ήττα.

Οι δύο ομάδες έδειξαν επηρεασμένες από τη διακοπή και είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε μόλις μία καθαρή ευκαιρία για λογαριασμό των γηπεδούχων Βοιωτών. Στο 38’ ο Μπραντάο εκτέλεσε γρήγορα ένα πλάγιο πιάνονατς στον… ύπνο την άμυνα των Κρητικών, όμως ο Κοκκαλάς απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Γιακουμάκη που μπήκε ολομόναχος από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή.

Οι «πράσινοι» της Λιβαδειάς απείλησαν ξανά με την έναρξη του δεύτερου μέρους (47’), αλλά ο γκολκίπερ των Κρητικών είπε νέο «όχι», σε φάουλ του Ζαραδούκα αυτή τη φορά. Το γκολ ήρθε τελικά στην απέναντι εστία στο 57’ με τον Μπούτνικ να εκμεταλλεύεται την ασθενή απόκρουση του Επασί σε σουτ του Ενσικουλού και να ανοίγει από κοντά το σκορ για τον Πλατανιά (0-1).

Ο Ουκρανός μέσος της ομάδας των Χανίων έφτασε, μάλιστα, πολύ κοντά στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 64’, όμως αυτή τη φορά ο Επασί αντέδρασε σωστά και απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Γάλλος τεχνικός των Βοιωτών Ζοσέ Ανιγκό αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα, ρίχνοντας στο ματς τον Μπελγκαζουανί, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεψαν καμία φάση στην περιοχή τους πλην εκείνης του 90ού λεπτού, από την οποία προήλθε η ισοφάριση. Ο Γιουσούφ με ωραία ενέργεια και σέντρα από αριστερά βρήκε τον Μητρόπουλο στην… καρδιά της άμυνας του Πλατανιά και ο τελευταίος με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Eπασί, Αντιλέχου (46’ Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (73’ Μπελγκαζουανί), Νιάσε, Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο, Γιακουμάκης (60’ Τόνι Σίλβα).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά, (32’ λ.τρ. Πριντέτα), Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Πλιάτσικας, Πατράλης, Κοροβέσης (70’ λ.τρ. Γκρζέλτσακ) , Ενσικουλού, Μπούτνικ (84’ λ.τρ. Δημούτσος).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα